wijnimport La Closerie

Activiteiten


La Closerie wijnimport organiseert proefmiddagen waarbij alle wijnen voor u open staan! Het thema van de proefmiddagen kan variëren, maar de wijn staat altijd centraal! Wilt u een uitnodiging voor een proefmiddag ontvangen? Stuur ons uw adres & mailadres.

Een wijnproeverij op maat? Dit is mogelijk bij u thuis of op het bedrijf. Op deze wijze kunt u kennis maken met de wijnen van La Closerie wijnimport. Bent u geïnteresserd in een proeverij met een specifiek thema? Of een wijncursus? Wij kunnen het voor u verzorgen!

Wiebe van Erkelens; proefvriend, vinoloog en eigenaar van Wijngeest, organiseert o.a. de cursus Opstap naar wijn. Meer informatie kunt u vinden op www.wijngeest.nl

Ook voor relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Uw gewenste wijn kan in traditionele kistjes of andere geschenkverpakkingen worden geleverd. Heeft u andere wijnwensen? Wij staan voor u klaar! Er is veel mogelijk! Gerard Redon, ‘onze’ man in Frankrijk heeft contact met een groot aantal Franse wijnhuizen.
Voor vragen over onze wijnen of activiteiten kunt u contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst !!


proeverij la closerie proeverij la closerie proeverij la closerie