wijnimport La Closerie

Onze wijnen


De wijnen van La Closerie wijnimport vinden hun oorsprong in drie Zuid-franse wijnstreken; Côtes de Provence, Côtes du Rhône en Languedoc-Rousillon. De zon schijnt hier veel, men houdt van het goede leven en dit is in de wijnen te proeven!

De Rhône wijnen uit ons assortiment zijn afkomstig van Maison Arnoux et fils van de familie Arnoux. Dit wijnhuis is gevestigd in het plaatsje Vacqueyras in de zuidelijke Rhône. Al vele generaties lang houdt de familie Arnoux zich bezig met wijn in de breedste zin van het woord. Maison Arnoux is in Frankrijk al vele malen voor verscheidene wijnen in de prijzen gevallen. Men produceert hier een breed scala aan wijnen. Van eenvoudige, vriendelijke zomerse dorstlessers tot stijvolle, elegante maaltijdbegeleiders. Wij laten u graag kennis maken met deze mooie wijnen!


De wijnen uit de Côtes de Provence zijn afkomstig van Château Maïme. Dit wijnhuis is gevestigd in Les Arcs sur Argens, niet ver van Saint Tropez. Men heeft een mooie balans gevonden tussen traditionele wijnbouw en moderne hedendaagse wijntechnieken. Het resultaat is een viertal mooie wijnen. De Cuveé Veronique heeft in 2004 een medaille d’argent (zilver) gewonnen op het concours Generale Agricole.

Saint Chinian vormt een eigen district binnen het wijngebied Languedoc. De wijncoöperatie Coteaux de Berlou uit de gelijknamige plaats produceert hier een rode Saint Chinian die wij graag aan u voorstellen.

Onze wijnen zijn te bestellen per doos van 6 of 12 flessen. Voor alle wijnen, met uitzondering van de actiewijn geldt; 12 bestellen=11 betalen.


Binnen de regio Zaanstreek/Amsterdam wordt uw bestelling kosteloos aan huis bezorgd. Buiten de regio maar binnen Noord-Holland zijn de bezorgkosten € 5,00. Voor bestellingen buiten Noord-Holland zijn de bezorgkosten afhankelijk van de grootte van de bestelling.